Search Engine Optimization (SEO) is het optimaliseren van uw website zodat deze goed en gemakkelijk gevonden wordt door zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing. Deze optimalisatie is belangrijk omdat een goede website weinig waarde heeft als potentiƫle bezoekers de site niet kunnen vinden.

Helaas zijn er veel z.g.n. SEO experts actief die u nummer 1 rankings (dit betekent: bovenaan de zoekresultaten) garanderen in de zoekresultaten van Google. Dit soort beloftes zijn loze beloftes. Hoewel het in onze ogen vrijwel onmogelijk is dat de rankings gemanipuleerd worden is dit ook voor de website eigenaar onwenselijk. Een echte en verdiende ranking is namelijk een teken dat u een goede, voor de doelgroep interessante website heeft. Laat u dus niet verleiden door partijen die gouden bergen beloven! Wij zijn liever eerlijk: De beste manier om goede ranking te bewerkstelligen heeft u zelf in de hand.

B.I.S. Business Information Shaping helpt u graag bij het bewerkstelligen van deze optimalisatie en geeft u tips en advies om het beste uit uw website te halen.