Projectmanagement klinkt vaak veel moeilijker dan het eigenlijk is. Door de juiste communicatie en vooral het consequent doorvoeren van vooraf gedefinieerde spelregels kan een project effectief gemanaged worden. Het grote probleem is echter dat er vaak geen of weinig tijd is om het projectmanagement daadwerkelijk op te pakken. Helaas is het gevolg, dat door het slecht managen van het project, in een later stadium veel tijd en geld verloren gaat omdat het project in het honderd loopt en het rechtbreien hiervan nogal moeilijk is. Een goede start is dus het halve werk, en dat geldt zeker voor ICT projecten, klein of groot.

Veel projecten lopen uit de tijd en uit budget omdat in het begin stadium niet genoeg tijd is genomen om goed na te denken over het project, de delivarables en de juiste personen te zoeken bij het project.

B.I.S. Business Information Shaping kan u begeleiden bij uw (ICT) projecten. Wij zorgen ervoor dat het projectmanagement bij u uit handen wordt genomen waardoor u zichzelf veel tijd en kopzorgen bespaart. Wij zijn PRINCE2 gecertificeerd, wat een waarborg biedt voor het goed en efficient managen van uw project. Vooral als u software laat ontwikkelen bij een derde partij is het handig als in de projectgroep een vertegenwoordiger van uw bedrijf zit met de kennis en technische expertise om over de voortgang van het project te waken en waar nodig bij te sturen. Maar wij kunnen ook interne projecten managen als u daarvoor zelf de tijd niet heeft.