B.I.S. Business Information Shaping heeft een uniek concept ontwikkeld om ICT consultancy haalbaar en betaalbaar te maken voor het MKB zonder daarvoor in de kwaliteit te snoeien. Omdat wij geen dure, veel te grote kantoren hebben en omdat onze medewerkers niet rondrijden in energie verspillende leasebakken kunnen wij onze tarieven laag houden.

De grote spelers in het veld rekenen vaak absurde prijzen voor een uurtje consultancy. Langdurige projecten zijn al helemaal onbetaalbaar voor de meeste bedrijven binnen het MKB. Daarbij betaalt u mee aan de bombastische panden en dure leasebakken van deze bedrijven. Wij gaan daar verandering in brengen. Door onze hands-on mentaliteit kunnen wij de kosten laag houden, door onze expertise, de kwaliteit hoog. Zo kunnen wij u helpen bij uw vragen, waar u mogelijk al langere tijd mee zit, maar door de hoge kosten geen advies over kon inwinnen. Terwijl wij tegen betaalbare tarieven uw probleem oplossen kunt u zich bezighouden met waar u het beste in bent: uw bedrijfsvoering.

Omdat wij geen partnerships hebben met grote software leveranciers en of hardware groothandels kunnen wij, onbevooroordeeld en onafhankelijk adviseren wat het beste is voor uw situatie.

Wij geloven in persoonlijk contact en het opbouwen en onderhouden van langdurige, duurzame relaties met onze klanten. Daarom krijgt u als klant veelal direct te maken met de eigenaar van ons bedrijf. Zelf ondernemer, die begrijpt tegen welke problemen u als ondernemer aanloopt. Wij zijn net als uw bedrijf zelf een klein en dynamisch bedrijf, en dus zult u zich nooit ondergesneeuwd voelen zoals dat wel vaak het geval is bij de grote consultancy jongens die u wel eens komen vertellen hoe u uw bedrijf moet leiden. 

B.I.S. Business Information Shaping gelooft niet in out of the box oplossingen. Wij vinden immers dat elk bedrijf door een combinatie van factoren uniek is. En elk uniek bedrijf heeft behoefte aan unieke ICT oplossingen. Waar voor de een een simpel werkstation genoeg is heeft de ander een heel serverpark nodig. Daarom krijgt u bij ons de persoonlijke en opmaat gemaakte oplossingen die u nodig heeft om uw ICT echt goed in te richten. Deze aanpak is uniek!

Middels een intake gesprek doen wij een eerste analyse en afhankelijk van de duur, zwaarte en grootte van uw probleem of adviesvraag maken wij een quick scan van uw bedrijf dat vervolgens resulteert in een plan van aanpak. Middels de quick scan en het plan van aanpak geven wij advies over de vervolg stappen en hoe u die volgens ons het beste kunt vormgeven. De quick scan en het plan van aanpak vormen een uniek en voor u op maat gemaakt document met belangrijk conclusies en aanbevelingen. En het mooie is: Als u na de quick scan besluit (verder) met ons in zee te gaan om de punten in de quick scan aan te pakken, dan is de quick scan in veel gevallen gratis1)

 


 

1)Indien de vervolgopdracht leidt tot een contract van ten minste 2x het aantal uren dat is besteed aan de quick scan. Vraag naar de (overige) voorwaarden!