B.I.S. Business Information Shaping kan u van dienst zijn bij o.a. het adivseren over bestaande websites, bij het maken van een nieuwe website, en het adviseren over zoekmachine optimalisatie (SEO). Ook de hosting van de website zelf kunnen wij voor u verzorgen.

Advisering over bestaande website

Veel MKB bedrijven behandelen hun website als een soort visitekaartje. Uw website is echter veel meer dan alleen uw visitekaartje. Het is een belangrijk communicatiemedium en verkoopkanaal. In veel gevallen begint de eerste kennismaking van een potentiĆ«le klant met uw bedrijf via een zoekactie op het Internet. Uw website kan dan een grote rol spelen bij de beslissing van uw prospect om al dan niet met u in zee te gaan.

In onze visie heeft elke goede website drie belangrijke elementen: inhoud, commercie en communicatie. De inhoud is de boodschap die u wilt overbrengen. Commercie staat voor het feit dat een website ook wat moet opleveren. Dit hoeft niet direct in de vorm van keiharde Euro's te zijn, opbrengst kan ook in de vorm van het opbouwen van een goede naam, of doordat de website prospects overhaalt klant bij u te worden. Uiteraard kan commercie ook betekenen dat u middels een webshop direct omzet met uw website behaalt. Communicatie staat voor het feit dat een goede website tweerichtingsverkeer is. Daarmee bedoelen wij dat uw klant of prospect ook met uw bedrijf moet kunnen communiceren. 
In tegenstelling tot veel van onze concollega's beschouwen wij de vormgeving van een website als minder belangrijk. Vormgeving mag niet te veel afleiden van de inhoud en vooral de boodschap die u wilt overbrengen. Een "flashy" website met veel banners, drukke plaatjes en schreeuwende teksten is eigenlijk een brefet van onvermogen: gebrek aan inhoud wordt gecompenseerd met vormgeving.

B.I.S. Business Information Shaping adviseert u graag over uw website. Wij kijken in overleg met u hoe uw website het beste kan aansluiten bij uw markt. Wij doen suggesties voor verbeteringen, en kunnen in overleg ook kijken naar de programmeercode van de website. Zo kunnen wij uw website laten aansluiten bij algemeen geaccepteerde en geadviseerde codeer princiepes en standaarden. Dit maakt dat de website sneller laadt, beter kan worden geindexeerd door zoekmachines en geschikt wordt voor bezoek door visueel gehandicapten.

Website ontwikkeling

Naast advisering over bestaande websites, kunnen wij uiteraard ook websites voor u ontwikkelen en laten ontwerpen. Wij hebben ervaring met de ontwikkeling van websites in vele soorten en maten, van kleine simpele informatieve websites, tot grote dynamische. Wij kunnen ook websites leveren in een van de bekende cms'sen (content management systemen) zoals Joomla, Wordpress of Drupal. Meer informatie leest u op de sectie Website ontwikkeling van onze website.

Zoekmachine optimalisering (Search Engine Optimization, SEO)

Een website hebben is een ding, gevonden worden tussen de wirwar van ruim 6 miljard actieve websites op het Internet is een heel andere zaak. Hoewel veel van onze concollega's beweren "de formule" voor de beste zoekresultaten te hebben gevonden zijn wij liever eerlijk: Het belangrijkste middel om daadwerkelijk goed te scoren in de zoekmachines bent u zelf. Wilt u hierover meer weten, kijkt u dan gerust eens bij het kopje SEO, links in het diensten menu. Daar vindt u belangrijke informatie over search engine optmisation en hoe wij u daarbij van dienst kunnen zijn.

Website Hosting

Daarnaast kunnen wij ook de website hosting voor u verzorgen.

 

Advies over uw website, en e-commerce activiteiten

Website, webhosting, SEO, e-commerce activiteiten.