Wij bieden o.a. de volgende overige diensten:

Software auditing

Software auditing is een methode om de kwaliteit van op te leveren software te toetsen. Als u door een externe partij software laat ontwikkelen zal het u vaak niet gemakkelijk vallen om de kwaliteit van de software te toetsen. Software die functioneel doet wat het moet doen is nog geen kwalitatief goede software! Wij kunnen u helpen bij het toetsen van de kwaliteit van de opgeleverde software. Deze toets kijkt naar de volgende aspecten van de software:

  1. Technische Documentatie. Is er goede en bruikbare technische documentatie zodat andere programmeurs er direct mee aan de slag kunnen? Is er een database model aanwezig (mits van toepassing)? Zijn alle gebruikte functies, methodes, classes, etc gedocumenteerd en voorzien van commentaar?
  2. Herbruikbaarheid. Is de software ontwikkeld met als doel de herbruikbaarheid op andere platformen, systemen of soortgelijke software te hergebruiken?
  3. Gebruik van standaards. Gebruikt de software algemeen aanvaarde standaarden zoals codeer principes, HTML compliance, etc.?

Trainings- en opleidingsbehoeften

Nieuwe software of software updates betekent dat uw medewerkers geschoold moeten worden om de software efficient en effectief te kunnen werken. B.I.S. Business Information Shaping inventariseert de behoefte aan ICT opleidingen binnen uw organisatie en komt met een op maakt gemaakt plan om aan die behoeften gehoor te geven. Wij kunnen eventueel ook de communicatie en organisatie van de cursus met een opleidingsinstituut voor u regelen, zodat u een hoop tijd en moeite uit handen wordt genomen.

Website hosting

Heeft u een website of wilt u een website laten ontwikkelen dan loopt u al snel tegen de vraag aan waar u de site gaat hosten. Wij bieden gunstige hosting pakketten aan voor verschillende doeleinden. Naast de hosting kunt u ook de e-mail hosting bij ons regelen. Zo houdt u alles in een hand. Een bijkomend voordeel is dat we u snel en efficiĆ«nt kunnen helpen bij vragen over uw website zowel op functioneel als technisch vlak. Meer informatie vindt u op de website van Casco ICT Services1), onder welke naam wij ICT support en diensten hebben ondergebracht.

ICT support

Casco ICT services levert naast website hosting ook support voor computers, software en overige hardware. Ook voor vragen over uw mobiele telefoon, smartphone of andere apparaten kunt u bij Casco ICT Services terecht. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van Casco ICT Services: www.casco-ict.nl

1)Casco ICT Services is een geregistreerde handelsnaam van B.I.S. Business Information Shaping, er gelden mogelijk andere (algemene) voorwaarden dan voor de consultancy en adviesdiensten.