B.I.S. Business Information Shaping is een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op ICT consultancy, advisering en dienstverlening aan het MKB, ZZP'ers, en verenigingen in Nederland. De eigenaar van het bedrijf is een gedreven ICT'er met kennis van en ervaring in diverse disciplines. Voor meer informatie over de eigenaar, klikt u hier.

Wij werken volgens drie belangrijke pijlers:

  • Onafhankelijkheid,
  • deskundigheid,
  • langdurige partnerships.

Dankzij deze werkwijze onderscheiden wij ons van de overige spelers in het veld.

Doordat wij geen duur bedrijfspand hebben en de medewerkers niet rondrijden in dure leasebakken, kunnen wij de prijs laag houden. Doordat wij onafhankelijk zijn hoeven wij geen dure certificeringstrajecten te ondergaan. Dit soort certificeringstrajecten zijn geen garantie voor kwaliteit, ze zijn ontworpen om een vendor lock-in te creëren: door de hoge kosten zal een ander consultancybedrijf niet snel kiezen voor een andere en mogelijk betere oplossing. Uiteraard worden deze kosten doorberekend aan de klant. En daardoor rijzen de kosten van goed en gedegen ICT consultancy al snel de pan uit. Dit terwijl u in deze tijd toch echt op de kosten moet letten.

B.I.S. Business Information Shaping gaat hier voor eens en altijd verandering in brengen, wij zien het immers als onze missie om ICT consultancy haalbaar en betaalbaar te maken voor het MKB. Want zeg nou zelf, voor onze super aantrekkelijke tarieven hoeft u het immers niet meer te laten.

Onafhankelijk

Business Information Shaping is volledig onafhankelijk, dat wil zeggen, wij zijn niet gelieerd aan enig ander bedrijf, leverancier of software ontwikkelaar, wij zijn geen preffered supplier dit of dat, wij zijn geen erkend solution provider zus of zo... Daardoor kunnen wij volledig onafhankelijk en vrij van verplichtingen adviseren. Zo komen wij samen met u tot de beste oplossing voor uw bedrijf en uw situatie. Onze adviezen zijn niet geïnspireerd  op de te behalen provisies van leveranciers maar op het geven van de best mogelijke adviezen voor uw situatie. Zo zullen wij ons advies om een bepaald softwarepakket nooit baseren op het feit dat we die omzet moeten genereren om zo preffered provider te blijven. Wij willen dat helemaal niet. Wij willen immers onafhankelijkheid garanderen opdat uw belang het best gediend wordt.

Deskundigheid

Als bedrijf bent u goed in wat u doet. Informatiekunde is daar geen onderdeel van. Om toch tot de juiste beslissingen op het gebied van ICT te komen bent u afhankelijk van derden. Business Information Shaping is een deskundige partner, die mede dankzij haar onafhankelijke opstelling de best mogelijke oplossing voor uw probleem probeert te vinden. Wij zijn zeer deskundig op de service gebieden die wij leveren. Deskundigheid opgebouwd door zowel theoretische als praktijkkennis. Wij bezitten over jarenlange ervaring binnen de ICT in uiteenlopende disciplines. De eigenaar van ons bedrijf is meestal uw persoonlijke gespreksparten, hij is kundig op zowel technisch als economisch vlak. Daardoor kunnen wij met recht stellen dat wij de belangrijke brugfunctie kunnen vormen tussen de business en de techniek. Wij spreken immers uw taal, wij begrijpen begrippen als return on investment, als de beste. Maar, wij kunnen juist ook met de techneut aan de andere kant van de tafel aan de slag omdat wij zijn taal machtig zijn. Daarbij verliezen wij natuurlijk nooit het belangrijkste doel uit het oog: de beste oplossing zoeken voor uw situatie.

Langdurige partnerships

Wij zien u liever niet als onze klant, maar als onze partner. Daarom investeren wij veel tijd en moeite in onze relaties. Wij willen u eerst beter leren kennen, want alleen dan kunnen wij voor u de beste oplossing vinden. Elk bedrijf is immers anders, elke situatie vraagt om andere oplossingen. Daarom bieden wij geen "op de plank" oplossingen. Alles wat wij doen en bieden is maatwerk, gericht op uw probleem of situatie, ontworpen speciaal voor u, want u bent immers uniek en dat vraagt om unieke oplossingen. Wat ons betreft hoeft dat niet per se te betekenen dat we de duurste software of meest geavanceerde server aanbevelen. Bij ons geen "programming for jobsecurity". Aan de hand van uw wensen, eisen en budget  wegen wij uw belang steeds zorgvuldig af. Omdat wij u als onze partner zien, is uw belang immers ook ons belang. Alleen zo kunnen wij langdurige relaties met u aangaan en alleen zo kunnen wij ons onderscheiden.

En, weten wij geen oplossing voor uw specifieke probleem dan zoeken we naar een oplossing of vertellen we u eerlijk dat we geen oplossing voor uw probleem hebben.

Werkwijze

Onze werkwijze kenmerkt zich door persoonlijk contact, korte communicatielijnen en oplossingen die voor u op maat gemaakt worden. Lees meer over ons uniek concept op de sectie Werkwijze van onze website.