Business Information Shaping levert onder de naam Casco ICT Services1) ICT diensten en support voor computer hard- en software, netwerken, randapparatuur, mobiele telefoons en electrische apparaten zoals de digitale setopbox, televisie en film en fotoaparatuur in het kantoor en thuis.

Casco ICT Services is met name gespecialiseerd in Microsoft Windows en Microsoft Office support, Android en Windows Mobile.

Tevens levert Casco ICT Services website hosting en website ontwikkeling voor de particuliere markt, verenigingen, ZZP'ers en het MKB. Voor meer informatie bezoekt u de website van Casco ICT Services, www.casco-ict.nl of stuurt u een e-mail.

B.I.S. Business Information Shaping of Casco ICT services?

Na het lezen van deze pagina en de rest van onze website vraagt u zich misschien af wat nu het verschil is tussen B.I.S. Business Information Shaping en Casco ICT services. Het gaat hier om een en hetzelfde bedrijf, met dezelfde eigenaar, medewerkers en Kamer van Koophandel registratie, dat echter met meerdere handelsnamen naar buiten treedt. Wij hebben om bedrijfseconomische en juridische redenen gekozen om de consultancy en advisering activiteiten voor de zakelijke markt te exploiteren onder de naam B.I.S. Business Information Shaping, terwijl de support activiteiten en overige diensten (zowel zakelijk als particulier) en de particuliere advisering worden geĆ«xploiteerd onder de naam Casco ICT services.  


1)Casco ICT Services is een geregistreerde handelsnaam van B.I.S. Business Information Shaping, er gelden mogelijk andere (algemene) voorwaarden dan voor de consultancy en adviesdiensten.